Nyhed: Julefrokost

Skrevet d.01/12-2009 - 21:51

Da der har været en del medlemmer som har spurgt om vi ikke kunne lave en julefrokost, som ellers ikke var plandlagt Hermed er der en indbydelse til Årets julefrokost. Det er desværre med en smule kort varsel, men det er det eneste tidspunkt hvor vi kunne få det hele til at hænge sammen. Hvis det er nogen spørgsmål, så kontakt en fra bestyrelsen hurtigst muligt.
Indbydelse julefrokost. Årets julefrokost bliver afholdt i Roerslev Dalene 15, 5450 Otterup Lørdag den 12. december kl. 18.00 Tag din ægtefælle/kæreste med til en festlig aften. Superheros Byder på ta' selvbord.
Hovedret: 3 frikadeller med rødkål Bagt laks med flødestuvet spinat Hvide sild med karrysalat Karrysild i cremet dressing Leverpostej med champignon, løg og bacon. Orangeglaseret svinekam med æbler og svesker Paneret fiskefilet med remoulade og citron. Roastbeef med remoulade og ristede løg Brød og smør
Desert: Ris ala Mande med kirsebærsauce.
Drikkelse: Velkomstdrinks Sodavand ad libitum 2xSnaps

Efter frokosten vil vi hygge os til langt ud på natten. Ønskes der anden drikkelse, end nævnt ovenfor, skal dette med bringes. Overnatning er muligt, dog skal dette oplyses ved tilmelding Gå ikke glip af en festlig aften, sammen med dine nørder. Vi skal have din tilmelding, senest torsdag den 3. december Der vil ikke være mulighed, for tilmelding efter denne dato Tilmelding skal ske på spawn@superheros.dk og man er først tilmeldt, når der er overført 150kr pr. person (se konto nederst på siden) og der gives en tilbagemelding på mailen. Der kan også betales direkte til et bestyrelse medlem ved evt. spørgsmål, kan der ringes på telefon; 26741231 Unge under 18år, dog minimum 16år, skal ved tilmelding medbringe forældre underskift Konto oplysninger Reg-nr: 8113 Konto: 2975590 Husk ved overførsel at angive navn/formål.