Regler

§ 1.


Der må ikke på noget tidspunkt nydes eller medbringes alkohol på skolens område. Desuden er det ikke tilladt at være påvirket af alkohol. Overtrædelse af reglerne medfører bortvisning resten af træffet.

§ 1.2.


1) Er der mistanke til at folk er påvirket af euforiserende stoffer, bliver de forvist fra det nuværende træf, og det bliver betragetet som en advarsel.

2) Bliver en person, der allerede har fået en advarsel tidligere, taget i at være påvirket af euforiserende stoffer, medfører det bortvisning fra det gældende træf, samt 3 efterfølgende træf.

3) Hvis man efter 3 træfs bortvisning, igen bliver taget i at være påvirket af euforiserende stoffer, bliver man fremover permanent udelukket af Superheros.

4) For at kunne fortage en bortvisning, skal der tages stilling til situationen mellem minimum 2 personer fra bestyrelsen. 2 Suppleanter alene kan ikke fortage en bortvisning.

5) Ved mistanke, kan 2 fra bestyrelsen bede vedkommende om at tage en urinprøve eller alkohol test. Hvis vedkommende ikke vil samarbejde og tage testen, betragtes han/hun som påvirket og det medfører en bortvisning + advarsel.

§ 2.

Superheros fralægger sig ethvert ansvar, hvad angår piratkopiering og ulovlig data der overføres via netværk til vores træf. Vi gør opmærksom på at det er ulovligt at piratkopiere software og at stille software til rådighed for andre deltagere, hvis dette er omfattet af loven om ophavsret.

§ 3.

Voldelig adfærd accepteres ikke. Det er ikke tilladt at slås eller true andre.

§ 4.

Hvis der er nogen som ønsker at sove, skal dette accepteres. Lydniveauet i soverum, skal derfor minimeres og lyset skal holdes slukket.

§ 5.

Der må ikke spilles høj musik på noget tidspunkt. Hvis du benytter højtalere, så dæmp lyden eller benyt eventuelt høretelefoner. Hvis bestyrelsen mener at en deltager spiller for højt, vil de blive bedt om at skrue ned og hvis vedkommende forstsat spiller højt, kan bestyrelsen vælge at konfiskere deltagerens højtalere til træffet er slut.

§ 6.

Hvis man forvolder skade, skal man SELV erstatte det. Dette gælder også skolens ejendele, samt træffets deltageres personlige ejendele.

§ 7.

Der må ikke ryges på skolens område. Ønsker man at ryge, skal det foregå uden for skolens område.

§ 8.

Den plads du sidder ved, har DU ansvaret for at holde ren i løbet af træffet, også når du forlader træffet. Du har ikke din mor med til træf, så ryd op efter dig selv.

§ 9.

Nuking, hacking og brug af andre programmer til styring eller genere for andres computere, er strengt forbudt.

§ 10.

Pornografisk materiale er ikke tilladt til Superheros. Derfor er det ikke tilladt at se eller stille denne type film eller billeder til rådighed for andre. Dette gælder også film eller serier med seksuelle temaer eller genre. Se det derhjemme i stedet.

§ 11.

Computer-kabinetter skal være placeret på gulvet. Konsoller og bærbar computere er dog ikke omfattet af denne regel.

§ 12.

Der må under ingen omstændigheder sættes andet end PC og dertilhørende udstyr til de stikdåser, der er under bordene. Dette inkluderer også; toastere, køletasker, pumper til luftmadrasser, køleskabe, kaffemaskiner, elkedler, ismaskiner osv. Kan man ikke spille på det, skal det ikke sluttes til.

§ 13.

Superheros har besøgstid grundet for mange negative problemer omkring skolens område. Besøgstiden er fra 12-21. Er man inde til superheros efter dette tidspunkt skal man betale for gæstegebyr.

§ 14.

Alle former for seksuel kontakt under træf på skolens område er forbudt. overtrædes dette vil det første gang medføre hjemsendelse fra træf. Overtrædes dette flere gange efterfølgende kan det med føres til bortvisninger fra de næste kommende par træfOvenstående regler gælder for alle til Superheros træf, medlemmer, weekendgæster såvel som gæster. Overtrædelse af disse regler medfører bortvisning fra træf eller udsmidning af foreningen.
Hvis der er nogle som ønsker nogle regler tilført, slettet eller ændret, kontakt bestyrelsen for nærmere information.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen.