Arkiv: August 2007

Start: 4 august 2007 kl. 12:00
Slut:   4 august 2007 kl. 15:00
Sted:   Kims Bix - Blommeslyst
Aktivitet: Paintball

Indbydelse:

PaintBall August anno 2007


Har du en fantastisk lyst til at kunne skyde din Superheros makker i andet end computerspil, så kan du nu få muligheden.
Superheros starter i dag tilmeldingen til en omgang Paintball som finder sted i Blommestlyst.
Vi har lavet en aftale med Kim's Bix som har nogle baner og udstyr klar til os, den 4. august fra kl. 12 til 15.
Arrangementet kommer til at løbe over 3 timer, hvor de 2 af dem er skydegale timer. Til en pris af 200kr dog skal der lige påregnes ekstra penge til ekstra kugler.
De 200kr indebære lån af udstyr, baner og 200kugler, men ud fra tidligere tilbage-meldinger, kan man komme til at skyde en del flere kugler af, derfor vil vi i Superheros gerne give vores medlemmer et tilskud der hedder 200 ekstra kugler, så man får 400kugler som start.
Det skal siges at dette tilbud gælder KUN for medlemmer af foreningen. Og ikke gæster.
Vi tilbyder muligheden for at man ikke behøver være medlem af superheros foreningen for at kunne deltage(men tilskuddet til kugler forsvinder derfor også)
Når man tilmelder sig skal man lige vurdere om man vil spille i en overdækket hal med musik og fuld fart på, eller om man vil udenfor og uden musik at spille. - Tilmelding sendes pr. e-mail til mmaansson@sdu.dk - Emnet på mailen skal være "Paintball" - Du skal skrive dit fulde navn inklusiv alle mellem/efternavne - Du skal angive om du stemmer for indendørs/udendørs bane - Mailen skal indeholde teksten "Jeg husker mine gummisko" - Mailen skal være modtager i hænde senest 27.juli kl. 12.00 - Du kan først være sikker på at du er tilmeldt, når du har fået svar om at din tilmelding er modtaget. OBS max tilmeldte er 45 mennesker, og minimum er 8.
Med venlig hilsen
Superheros Crew
Indbydelse